De Forenede Bylivshuse er mødesteder, som tager udgangspunkt i ønsker, ressourcer, engagement og visioner, som findes i lige netop dét lokalområde, som de er en del af.
Domen er et vartegn på Aarhus Havnefront og et symbol på blandt andet innovation, medborgerskab og grøn omstilling i Aarhus Kommune.
Trukket en smule tilbage fra det travle torv i Tranbjerg, ligger bylivshuset, som er blevet opkaldt efter adressen, Kirketorvet 10.
I Skæring er lokale aktører og institutioner rigtig godt i gang med at skabe et bylivshus, som har været undervejs siden 2019.
Ved første øjekast, kommer mange til at tænke på Bamses hyggelige hytte, når de får øje på Det Grønne Bylivshus.
FO-Aarhus har købt journalisthøjskolens bygninger og er i dialog med bygherrer og andre aktører i et stort samarbejde om at udvikle et attraktivt Skejby. Projektet er støttet med midler fra Aarhus Kommune, herunder Innovation og Medborgerskab.
Midt i en lille by af farverige skurvogne, med Godsbanen og Arkitektskolen som nærmeste naboer, ligger Bydelskontoret Aarhus K. ”K” står for kreativitet, kunst og kultur.
Samarbejdet om Rundhøj er startet i 2016 som et borgerdrevet projekt, der på forskellig vis udfordrer de traditionelle roller og ansvar, vi normalt arbejder med.
Ø-livshuset er et bylivshus ved Bassin 7 på Aarhus Ø.